Studiekeuzecoach Amsterdam (Karin)

Karin Kohnstamm

Het gonst om je heen, de druk van de studie-eisen wordt steeds zwaarder. Goed nadenken over je studiekeuze helpt om er met meer plezier en succes aan te beginnen. “Samen kunnen we effectiever het overweldigende aanbod van studies verkennen, op basis van al je wensen en mogelijkheden!”

Na haar eindexamen gymnasium koos Karin bewust voor een creatieve opleiding en een loopbaan van enige jaren in de vrouwenbladen. Naast deze werkzaamheden besloot zij eerst Kunstgeschiedenis te gaan studeren om daarna af te studeren in de Communicatie Wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. Dit was een mooie combinatie: enerzijds werken voor een grote uitgever (nu Sanoma) anderzijds dezelfde sector academisch bestuderen. Na een periode van 12 jaar wonen en werken met man en vier kinderen in Brussel, is zij sinds 2001 met het gezin weer terug in Amsterdam. Afgelopen jaar heeft zij zich gespecialiseerd in coaching en de opleiding tot pubercoach gevolgd.

Waarvoor kun je bij Karin terecht: Studiekeuze als je nog op school zit, als je al student bent en voor expats. Verder voor profielkeuze en masterkeuze.

Karin Kohnstamm
Reguliersgracht 51
1017LL Amsterdam
karin@studiekeuzeopmaat.nl
06-15076890 (je kunt ook whatsappen)