Studiekeuzecoach Arnhem (Heleen)

Heleen Pelle

“Er is tegenwoordig zo’n groot aanbod van studies. Vaak zie je dan door de bomen het bos niet meer. Ik help je graag, als een soort privé-decaan, om samen met jou uit te vinden welke weg je het beste in kan slaan.”

Na haar studie Markt- en Bedrijfskunde aan de Landbouw Universiteit in Wageningen heeft Heleen een aantal marketing functies bekleed in het bedrijfsleven en daarna heeft zij lange tijd gewerkt als docent en scriptiebegeleidster in het universitaire onderwijs. Vanuit haar passie voor de persoonlijke ontwikkeling van jongeren is Heleen in 2007 gestart met Bureau Buitenland, een adviesbureau dat gespecialiseerd is in de mogelijkheden voor een tussenjaar in het buitenland. Heleen is oprecht geïnteresseerd in wat jongeren beweegt en wat hen stimuleert. Vandaar dat de stap naar studiekeuzebegeleiding voor haar een hele logische is.

Kenmerkend voor Heleen zijn haar praktische instelling, het vermogen om de juiste vragen te stellen, haar betrokkenheid en duidelijkheid. Hiermee helpt zij toekomstige studenten op een gestructureerde manier door het studiekeuzeproces . Daarnaast vindt zij het een grote uitdaging om studenten die zijn vastgelopen tijdens hun studie weer vlot te trekken en denkt zij graag mee met studenten die zich beraden over een Masterstudie.

Waarvoor kun je bij Heleen terecht: Studiekeuze als je nog op school zit, als je al student bent en voor expats. Verder voor masterkeuze, studieplanning en loopbaanbegeleiding voor starters.

Heleen Pelle
Bakenbergseweg 138
6814 MP Arnhem
heleen@studiekeuzeopmaat.nl
06 – 27 197 791 (je kunt ook whatsappen)