Studiekeuzecoach Rotterdam

Harriet van den Heuvel

“Op zoek naar een studie of profiel. Dat is een actief proces waarbij jij zelf aan het stuur staat! Ik help je daarbij graag. Stap voor stap kom je dichter bij een keuze, een gemotiveerde keuze. En… heb je genoeg bagage om ook in de toekomst keuzes te maken en bij te stellen.”

Harriet heeft leiding gegeven aan een grote afdeling bij het facilitair bedrijf van een universitair medisch centrum. Zij ontdekte daar het belang van het coachen en het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling, waardoor mensen meer plezier in hun werk hebben. Vanuit deze managementachtergrond volgde zij een opleiding Loopbaanadvisering en Coaching. “Welke keuzes maak je en waarom?” Dat staat centraal in haar werk. Inmiddels werkt Harriet al weer geruime tijd als studiekeuzecoach en is zij enthousiast om scholieren en studenten te stimuleren op zoek te gaan naar hun talenten en ambities. Als je zicht hebt op die persoonlijke eigenschappen – je bent uniek! – maak je keuzes die echt bij jou passen. En alleen dan kies je bewust!

Waarvoor kun je bij Harriet terecht: Studiekeuze als je nog op school zit en als je al student bent. Verder voor profielkeuze, masterkeuze en het plannen van je studie.

Harriet van den Heuvel
Leeuweriklaan 4
3055 EB Rotterdam
harriet@studiekeuzeopmaat.nl
06 15 652 932 (je kunt ook whatsappen)