Studiekeuze advies Rotterdam

Studiekeuze advies in en rondom Rotterdam

Zoek je hulp bij studiekeuze en zit je op de havo of het vwo  van het Melanchthon,  Laurens College, Erasmiaans Gymnasium, Marnix Gymnasium, Wolfert, Montessori Lyceum , Libanon Lyceum, Stedelijk gymnasium Schiedam of Emmauscollege?

Of op een havo of vwo in Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Oud-Beijerland, Hoeksche Waard, Barendrecht, Hellevoetsluis, Dordrecht, Zwijndrecht, Ridderkerk,  Schiedam of Vlaardingen?

Denk dan eens aan een studiekeuzetraject bij StudiekeuzeOpMaat Rotterdam.

Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Dit geldt ook voor studenten die de verkeerde studiekeuze hebben gemaakt en zich opnieuw willen oriënteren.

Wat houdt een studiekeuzetraject in?

De studiekeuzebegeleiding is altijd op maat.

Een traject bestaat uit gesprekken, opdrachten en een test en gaat  o.a. over kwaliteiten, interesses en ambities. Je coach maakt voor jou een eerste brede selectie van studies. Met behulp van opdrachten ga je studies verkennen en nader onderzoeken. Niet alleen op internet maar vooral in de praktijk: op meeloopdagen en door te praten met studenten, docenten en studieadviseurs. Met je coach bespreek je je bevindingen en spreek je nieuwe stappen af.

Studiekeuzeadvies in één of een paar individuele coachgesprekken kan ook als je:

  • twijfelt tussen twee studies
  • een alternatief zoekt voor als je wordt uitgeloot
  • wil switchen van studie aan de Hogeschool Rotterdam, InHolland, Erasmus Universiteit, TU Delft of een andere Hogeschool of Universiteit
  • een minor of master wilt kiezen

Eerst meer weten over studiekeuze advies? Bel of mail de studiekeuzecoach van StudiekeuzeOpMaat Rotterdam: Harriet van den Heuvel

Naam : *

Telefoonnummer : *

Email : *

Woonplaats : *

Vraag : *