ERVARINGEN

International Leisure Management, NHTV Breda

Rik

Studiekeuzetraject: januari – juni 2014. Toen ik mijn diploma op de middelbare school gehaald had, ben ik Bedrijfs & Consumenten Wetenschappen gaan studeren aan de Universiteit Wageningen. Na enkele maanden merkte ik dat ik weinig motivatie had en besloot in december 2013 te stoppen. Dit kwam onder andere omdat ik vooral gericht was op mijn bedrijf en niet goed wist hoe ik dit kon combineren. Mijn passie is jongleren en daar heb ik mijn beroep van gemaakt! Ik had al meerdere plannen voor mijn tussenjaar, zoals een cursus Spaans in Barcelona, maar wilde ook graag bezig zijn met mijn toekomst. Het kennismakingsgesprek met mijn coach hielp erg en zo spraken we binnen korte tijd regelmatig af. Ik zocht een studie waar ik de kennis ook meteen kon toepassen op mijn eigen bedrijf. De opdrachten en goede gesprekken zorgden ervoor dat ik de juiste studie vond waar mijn hart echt lag!

Resultaat: International Leisure Management op de NHTV in Breda

Hoe gaat het in juni 2015? Het gaat super goed! Ik moest aan het begin wel een beetje wennen aan de HBO-opleiding, aangezien ik van een academisch niveau af kwam. Mijn resultaten zijn goed en ik heb leuke studiegenoten met dezelfde interesses. Ik ga met plezier naar school toe en ben weer gemotiveerd! Het combineren van mijn jongleerbedrijf en de studie gaat tot nu toe erg goed. Ik denk er wel aan om na deze opleiding nog een master op WO-niveau te doen, hiervoor ga ik zeker weer langs bij StudieKeuzeOpMaat om de juiste keuze te maken uit al die opties!

Hoe gaat het in december 2016? Nu gaat het nog altijd erg goed. Inmiddels zit ik in mijn derde jaar van de opleiding en loop ik stage bij een groot dance evenementen bedrijf. Tot nu toe heb ik geen studie vertraging opgelopen en werk ik naast mijn studie ook nog altijd als artiest. Kortom, alles past goed in mijn straatje van interesses en ambities.

Hoe gaat het in mei 2018? Alles gaat goed hier, alleen nog scriptie en dan ben ik klaar – hopelijk in de zomer dus!

Hoe gaat het in 2022? Ik werk al jaren vol passie bij een grote internationale dance evenementen organisatie. De scriptie in 2018 heb ik zonder vertraging gehaald en ben daarna fulltime gaan werken. Daarnaast ben ik ook zelf aan het ondernemen. Mijn hart ligt echt in de evenementen en entertainment sector en ben blij dat ik dankzij mijn studie-switch een aantal jaar geleden nu op de juiste plek zit.

MEER ERVARINGEN

Pedagogiek, Hogeschool Arnhem Nijmegen

Judith de Boer

Hotelmanagement (MBO), Tio Utrecht

Puck Teunissen

Communicatie & Multimedia Design, Hogeschool Arnhem Nijmegen

Rik Freriks