STUDIEKEUZECOACH DEN HAAG

Adine Tjeenk Willink

Waarvoor kun je bij Adine terecht:

Studiekeuze als je nog op school zit, als je al student bent en voor expats. Verder voor profielkeuze, masterkeuze en loopbaanbegeleiding voor starters.

Contact:

Adine Tjeenk Willink
Bloemcamplaan 60
2244 EG Wassenaar
adinetw@studiekeuzeopmaat.nl
06-41517140 (je kunt ook whatsappenwhatsappen)

"De praktijk leert dat een goed doordachte keuze waar je zelf toe gekomen bent, makkelijker is vast te houden. Ook als het eens tegen zit in de studie. Je weet immers wat je hebt afgewezen, je hebt zelf de mogelijkheden afgewogen."

Aanvankelijk werkte zij als orthopedagoge met jongeren en hun ouders. Later begeleidde zij als consultant volwassenen bij vraagstukken in hun loopbaan bij het Managementcentrum de Baak. Vaak hoorde zij de verzuchting ”had ik hier maar eerder bij stil gestaan, dan had ik andere keuzes gemaakt, bv. een andere studie!” Dat versterkte haar idee dat het heel zinvol is om op jongere leeftijd bewust bezig te zijn met de vraag “wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik?”. Dat was het begin van een eigen bureau waarin zij jongeren begeleidt bij het zoeken naar en het vinden van een passende studie. Een goed begin is het halve werk, is dan ook haar slogan.

Wij werken al jaren ook online (skype, facetime, whatsapp videobellen). Juist nu is het fijn en belangrijk om te weten dat je straks gewoon (weer) gaat studeren en om daar met mij over te praten.

 

 

STUDIEKEUZEOPMAAT COACHES

ZoekenOp social media