STUDIEKEUZECOACH ARNHEM

Heleen Pelle

Waarvoor kun je bij Heleen terecht:

Studiekeuze als je nog op school zit, als je al student bent en voor expats. Verder voor masterkeuze, studieplanning en loopbaanbegeleiding voor starters.

Contact:

Heleen Pelle
Bakenbergseweg 138
6814 MP Arnhem
heleen@studiekeuzeopmaat.nl
06-27197791 (je kunt ook whatsappenwhatsappen)

Mijn Google reviews

 

"Er is tegenwoordig zo’n groot aanbod van studies. Vaak zie je dan door de bomen het bos niet meer. Ik help je graag, als een soort privé-decaan, om samen met jou uit te vinden welke weg je het beste in kan slaan."

Na haar studie aan de Landbouw Universiteit in Wageningen heeft Heleen een aantal marketing functies bekleed in het bedrijfsleven en daarna heeft zij lange tijd gewerkt als docent en scriptiebegeleidster in het universitaire onderwijs. Vanuit haar passie voor de persoonlijke ontwikkeling van jongeren is Heleen op eigen initiatief gestart met Bureau Buitenland, een adviesbureau dat gespecialiseerd is in de mogelijkheden voor een tussenjaar en studeren in het buitenland en daarnaast maakt ze sinds 2014 deel uit van het team van studiekeuzecoaches van StudiekeuzeOpMaat.

Heleen is oprecht geïnteresseerd in wat jongeren beweegt en wat hen stimuleert. Zij geniet ervan om coachend langs de zijlijn te staan bij jongeren die op zoek zijn naar de volgende stap in hun ontwikkeling. Kenmerkend voor Heleen zijn haar praktische instelling, het vermogen om de juiste vragen te stellen, haar betrokkenheid en duidelijkheid. Hiermee begeleidt zij toekomstige studenten op een gestructureerde manier door het studiekeuzeproces. Daarnaast vindt zij het een grote uitdaging om studenten die zijn vastgelopen tijdens hun studie weer vlot te trekken en denkt zij graag mee met studenten die zich beraden over een Masterstudie.

STUDIEKEUZEOPMAAT COACHES

DEN HAAG / AMSTERDAM

AMSTERDAM / BERGEN

ZoekenOp social media