HULP BIJ STUDIEKEUZERICHTING

Heb jij hulp nodig bij het bepalen van je studierichting?

Heb jij geen idee wat je wilt studeren of twijfel je nog tussen twee studies? De coaches van StudiekeuzeOpMaat bieden hulp bij het vinden van de juiste studierichting. Jij kiest, maar je hoeft het niet alleen te doen.

Onze methodiek stemmen we af op jouw situatie. Dus herken je je in één van onderstaande profielen zie dan wat StudiekeuzeOpMaat jou kan bieden. Staat jouw situatie er niet bij dan kun je contact opnemen via het onderstaande contactformulier.

Studiekeuzetraject of maatwerk traject?

Afhankelijk van jouw vraag en hoever je bent met jouw studiekeuze, besluiten we in het kennismakingsgesprek samen met jou of we een studiekeuzetraject ingaan of op maat gaan werken.

Kies je voor het studiekeuzetraject voor scholieren of voor studenten dan ga je stap voor stap ontdekken (aan de hand van opdrachten, tests en oefeningen) welke studie het beste bij jou past. Het traject is meestal zo'n 6-8 gesprekken, maar eindigt pas als jij gekozen hebt.

StudiekeuzeOpMaat heeft studiekeuzecoaches in heel Nederland. Dus er zit vast wel een coach bij jou in de buurt. Werk je liever online, dan kan dat ook.

Heb je vragen? Vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Zie tarieven op onze tarievenpagina

Zie onderstaande animatie over hoe wij te werk gaan.

Locaties StudiekeuzeOpMaat

WAAR?

Je vindt ons in Amsterdam, Arnhem, Bergen, Den Bosch, Den Haag, Haarlem, Hilversum, Rotterdam en Utrecht.

Vind een coach bij jou in de buurt

CONTACTFORMULIER

ZoekenOp social media