MASTERKEUZE

Masterkeuze
Na je bachelor moet je weer een keuze maken. Ga je direct aan het werk of kies je voor doorstuderen? Als je wilt doorstuderen, kun je in Nederland kiezen uit honderden masteropleidingen. Je kunt aan je huidige Universiteit doorstromen naar een master, maar ook een master aan een andere Universiteit of Hogeschool en in het buitenland behoort tot de mogelijkheden.

Masterkeuze maken
Heb jij hulp nodig bij het kiezen van je master? Dan is een aantal coachingsgesprekken bij StudiekeuzeOpMaat een idee. Want welke masters passen het beste bij jou? Kun je direct doorstromen of zijn er bepaalde toelatingscriteria? Is er een schakeljaar nodig?

In een paar gesprekken passeren al je master-wensen en -mogelijkheden de revue. Uiteindelijk blijft die ene master over waar jij goed voorbereid en gemotiveerd aan kunt beginnen.

StudiekeuzeOpMaat heeft coaches in heel Nederland. Vind hieronder een coach bij jou in de buurt. Je kunt direct contact met de dichtstbijzijnde coach opnemen. Of vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Zie tarieven op onze tarievenpagina.

Kies voor StudiekeuzeOpMaat voor de beste masterkeuze!

WAAR?

Je vindt ons in Amsterdam, Arnhem, Bergen, Breda, Den Bosch, Den Haag, Driebergen, Haarlem, Hilversum, Rotterdam en Utrecht.

Vind een coach bij jou in de buurt

CONTACTFORMULIER

ZoekenOp social media