STUDIEKEUZECOACH

Vind jouw studie met een studiekeuzecoach van StudiekeuzeOpMaat

Wil je wél studeren, maar weet je niet wat? Samen met een studiekeuzecoach van StudiekeuzeOpMaat vind je jouw studie!

Hoe vind je de leukste en meest interessante studie uit een aanbod van meer dan 1000 universitaire en hbo-studies? Wat houden al die studies in? Wat zijn de voor- en nadelen van een gap-year en, als je gaat studeren, wil je dan direct op kamers en voor welke stad kies je? Bij al deze vragen kan een studiekeuzecoach van StudiekeuzeOpMaat uitkomst bieden. Wij werken al 20 jaar met een zelf ontwikkelde methodiek. Daarbij combineren we onze kennis van de studiemarkt met een systematische en persoonlijke aanpak, waarbij wij waar nodig studiekeuzetesten inzetten.

StudiekeuzeOpMaat is er voor:

 

Het doel van de studiekeuzecoaching is om aan de hand van meerdere gesprekken, opdrachten en een studiekeuzetest die ene studie te vinden die het beste past bij de kandidaat. Meer weten over wat onze studiekeuzecoaches voor jou kunnen betekenen? StudiekeuzeOpMaat heeft studiekeuze coaches in heel Nederland. Je vindt hun gegevens onder het kopje Coaches. Of vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Zie tarieven op onze tarievenpagina.

WAAR?

Je vindt ons in Amsterdam, Arnhem, Bergen, Breda, Den Bosch, Den Haag, Driebergen, Haarlem, Hilversum, Rotterdam en Utrecht.

Vind een coach bij jou in de buurt

CONTACTFORMULIER

ZoekenOp social media