Studiekeuze advies Amsterdam

Studiekeuze advies in en rondom Amsterdam

Je woont in of dichtbij Amsterdam, waar het aanbod van opleidingen aan Hoge Scholen (HVA, InHolland, Kunstopleidingen zoals de Gerrit Rietveld Academie, Theaterschool en privé opleidingen als de New Business School, New School en Artemis) en aan Universiteiten (UVA en VU) overweldigend is.

Je zit in je laatste jaren van één van de vele vwo’s of havo’s die de stad telt zoals het Montessori, Spinoza-, Amsterdams-, Nicolaas-, Hyperion-  of Berlage Lyceum, HLZ of de Nieuwe of Amsterdamse School, IJburgcollege of het OSB. Of op of één van de gymnasia zoals Barlaeus, Vossius, Ignatius, 4de en Cygnus. Of in Amstelveen zoals op Keizer Karel-, Amstelveen- of Herman Wesselink College.
En je komt er niet uit wat je wil gaan studeren na je middelbare school of je bent gestopt met je studie en je loopt vast met het kiezen van een nieuwe passende studie.

Een studiekeuzetraject voor scholieren of studenten bij StudieKeuzeOpMaat Amsterdam kan voor jou heel geschikt zijn om tot een juiste definitieve keuze te komen.

Wil je meer weten dan kan je het onderstaande formulier invullen of direct contact opnemen met één van de coaches van StudiekeuzeOpmaat in Amsterdam: Karin Kohnstamm of Adine de Planque.

WAAR?

Je vindt ons in Amsterdam, Arnhem, Bergen, Den Bosch, Den Haag, Haarlem, Hilversum, Leiden, Rotterdam en Utrecht.

Vind een coach bij jou in de buurt

CONTACTFORMULIER

ZoekenOp social media