Studiekeuze advies Hilversum

Studiekeuze advies in en om Hilversum

Weet je nog niet wat je wil studeren? En zit je op school op het Sint Vituscollege, het Goois Lyceum, De Fontein, het Wellantcollege, het Erfgooiers College, de Huizermaat, het Baken Trinitas Gymnasium, het Helen Parkhurst, het Alberdingk Thijm College, het Roland Holst College of een andere school in het Gooi.

Of je bent al wel begonnen met een studie, maar het blijkt toch niet de juiste keuze geweest. Misschien ben je wel op zoek naar een geschikte master.

Als je er met behulp van je ouders en/of de decaan op school niet uitkomt, denk dan eens aan een studiekeuzetraject bij StudiekeuzeOpMaat!

Wat houdt een studiekeuzetraject in?
Een studiekeuzetraject bestaat uit gesprekken, opdrachten en een test. Je krijgt een brede selectie van studies waarvan jij er een aantal uitzoekt die je het meest interesseren. Die ga je verder onderzoeken. Dat doe je op internet en je gaat ook goed voorbereid naar meeloopdagen en je spreekt met studenten, docenten en studieadviseurs. Je bevindingen bespreek je met je coach, met wie je dan weer nieuwe opdrachten afspreekt. Een traject duurt zo’n twee tot vier maanden en eindigt als jij jouw studiekeuze hebt gemaakt. Meer informatie? Zie studiekeuze voor scholieren of studiekeuze voor studenten.

Individuele coachgesprekken
Studiekeuze advies in de vorm van een of meer individuele coachgesprekken kan ook zinvol zijn als je:

• twijfelt over de keuze tussen twee studies
• twijfelt of je de juiste studie hebt gekozen
• wilt overstappen naar een andere studie
• een alternatief zoekt voor als je wordt uitgeloot
• moeite hebt met de keuze van een minor of master

In één of meer individuele coachgesprekken zet je alle zaken op een rijtje. Zo kun je een bewuste keuze maken!

Wil je meer weten dan kun je onderstaand formulier gebruiken of direct contact opnemen met de coach van StudiekeuzeOpMaat in Hilversum: Dieuwerke de Groot.

Locaties StudiekeuzeOpMaat

WAAR?

Je vindt ons in Amsterdam, Arnhem, Bergen, Den Bosch, Den Haag, Haarlem, Hilversum, Leiden, Rotterdam en Utrecht.

Vind een coach bij jou in de buurt

CONTACTFORMULIER

ZoekenOp social media