STUDIEKEUZECOACH ROTTERDAM

Harriet van den Heuvel

Waarvoor kun je bij Harriet terecht:

Studiekeuze als je nog op school zit en als je al student bent.
Verder voor profielkeuze, masterkeuze, het plannen van je studie en loopbaanbegeleiding voor starters.

Contact:

Harriet van den Heuvel
Leeuweriklaan 4
3055 EB Rotterdam
harriet@studiekeuzeopmaat.nl
06-15652932 (je kunt ook whatsappenwhatsappen)

Mijn Google reviews

 

“Op zoek naar een studie of profiel. Dat is een actief proces waarbij jij zelf aan het stuur staat! Ik help je daarbij graag. Stap voor stap kom je dichter bij een gemotiveerde keuze. En… heb je genoeg bagage om ook in de toekomst keuzes te maken en bij te stellen.”

Harriet is altijd geïnteresseerd in andermans drijfveren: wat maakt dat je iets leuk vindt? Eerder gaf zij leiding aan een grote afdeling bij het facilitair bedrijf van een universitair medisch centrum. Zij ontdekte daar het belang van het coachen en het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling, waardoor mensen meer plezier in hun werk hebben. Vanuit deze achtergrond volgde zij een opleiding Loopbaanadvisering en Coaching. “Welke keuzes maak je en waarom?” Dat staat centraal in haar werk.

Inmiddels werkt Harriet alweer geruime tijd als studiekeuzecoach en is zij enthousiast om scholieren en studenten te stimuleren op zoek te gaan naar hun talenten en ambities. En vervolgens het daarbij passende aanbod van studies te verkennen: zo worden éigen keuzes gemaakt!

 

Noloc Erkend Loopbaanprofessional

STUDIEKEUZEOPMAAT COACHES

DEN HAAG / AMSTERDAM

ZoekenOp social media