STUDIEKEUZECOACH AMSTERDAM / BERGEN

Karin Kohnstamm

Waarvoor kun je bij Karin terecht:

Studiekeuze als je nog op school zit, als je al student bent en voor expats. Verder voor profielkeuze en masterkeuze.

Contact:

Karin Kohnstamm
Reguliersgracht 51
1017LL Amsterdam
karin@studiekeuzeopmaat.nl
06-15076890 (je kunt ook whatsappenwhatsappen)

In Bergen aan Zee: Elzenlaan 32

"Verdieping in de studiekeuze levert uiteindelijk meer plezier en succes in je studie op!"

Na haar eindexamen koos Karin bewust voor een creatieve opleiding en werkte vervolgens voor een aantal lifestyle tijdschriften, waaronder Viva. De academische honger begon te knagen en ze besloot naast haar werk Kunstgeschiedenis te gaan studeren om daarna af te studeren in de Communicatie Wetenschappen aan de UvA.

Hierop volgde een periode van twaalf jaar van wonen en werken met man en 4 kinderen in Brussel. Sinds 2001 woont Karin weer in Amsterdam en deels ook in Bergen (NH). Na een opleiding in 'puber'coaching, begeleidt zij al geruime tijd jongeren bij een heel belangrijke stap in het leven: hun studiekeuze.

Het aanbod van studies is overweldigend, divers en ook nog verschillend per stad. Het is helemaal niet gek als je daar niet direct uitkomt. Het bewandelen van het ontdekkingspad is iedere keer weer anders maar verloopt wel via vaste ankerpunten. Waar echt de interesses en mogelijkheden liggen wordt gaande weg helemaal duidelijk.

Het geeft heel veel voldoening om hierbij te coachen: met een analyserend en inlevend vermogen worden ontstane inzichten glashelder en komt het eindpunt in zicht: de uiteindelijke studiekeuze.

Het is geweldig hoe jongeren enthousiast kunnen worden van hun uiteindelijke keuze!

Karin werkt in Amsterdam en 2 dagen per week vanuit Bergen (NH).

Wij werken al jaren ook online (skype, facetime, whatsapp videobellen). Juist nu is het fijn en belangrijk om te weten dat je straks gewoon (weer) gaat studeren en om daar met mij over te praten.

 

 

STUDIEKEUZEOPMAAT COACHES

ZoekenOp social media