STUDIEKEUZECOACH Den Haag / Amsterdam

Adine de Planque

Studiekeuze advies Amsterdam
Waarvoor kun je bij Adine terecht:

Studiekeuze als je nog op school zit, als je al student bent en voor expats. Verder voor profielkeuze, masterkeuze en loopbaanbegeleiding voor starters.

Contact:

Adine de Planque
Laan Copes van Cattenburch 66A
2585GC Den Haag
adinedp@studiekeuzeopmaat.nl
06–21409869 (je kunt ook whatsappenwhatsappen)

Ter info: Van half december t/m half maart neemt Adine geen nieuwe coachees aan i.v.m. verhuizing naar Den Haag en andere projecten. Vanzelfsprekend kun je terecht bij één van onze andere coaches (zie hieronder). Dit kan ook (gedeeltelijk) online.

“De eerste lijnen op een doek zijn vaak de moeilijkste, maar ook de spannendste.”

Adine de Planque werkte, na haar opleiding aan de Academie voor Beeldende Kunsten, als decorontwerper bij het NOB in Hilversum. Daarna zwierf zij 15 jaar over de wereld met haar gezin, richtte in Singapore het bedrijf Souza for Kids op en werkte lange tijd in Genève op de Internationale school als drama docent en mentor voor middelbare scholieren.

Als coach geeft het haar grote voldoening als jonge mensen ontdekken dat studeren ook leuk en spannend kan zijn. Een luisterend oor, empathisch vermogen, nieuwsgierigheid en creativiteit gaan voor haar hand in hand bij de uitdaging iedere toekomstig student zijn of haar weg te laten vinden.

Wij werken al jaren ook online (skype, facetime, whatsapp videobellen). Juist nu is het fijn en belangrijk om te weten dat je straks gewoon (weer) gaat studeren en om daar met mij over te praten.

Noloc Erkend Loopbaanprofessional

 

 

 

 

STUDIEKEUZEOPMAAT COACHES

ZoekenOp social media