Studiekeuze advies Den Bosch

Studiekeuze advies in en rondom Den Bosch
Weet jij nog niet wat je wilt studeren en zit je op de havo of het vwo van het St Janslyceum, Ds Pierson College, Jeroen Bosch College of het Stedelijk Gymnasium in Den Bosch? Of zit je op het Maurick College in Vught, het Jacob Roelandslyceum in Boxtel of het Rodenborch College in Rosmalen of op het Beekvliet Gymnasium in Sint Michielsgestel? Of in Tilburg, Schijndel, Oisterwijk, Vlijmen of Veghel? Denk dan eens aan een studiekeuzetraject bij StudiekeuzeOpMaat. Je bent welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Wat houdt een studiekeuzetraject in?
Een traject bestaat uit gesprekken, opdrachten en een test. Je krijgt een brede selectie van studies waarvan jij er een aantal uitzoekt die je het meest interesseren. Die ga je verder onderzoeken. Dat doe je op internet en je gaat ook goed voorbereid naar meeloopdagen en spreekt met studenten en docenten. Je bevindingen bespreek je met je coach, met je wie de dan weer nieuwe opdrachten afspreekt. Een traject duurt zo’n twee tot vier maanden en eindigt als jij jouw studiekeuze hebt gemaakt.

Profielkeuze gesprekken
Weet je nog niet zeker welk profiel je wilt gaan kiezen voor de havo of het vwo, en kom je er met het advies van je decaan of mentor niet uit? Ook hiermee kunnen wij je helpen.

Je profielkeuze bepaalt al vroeg welke studies jij straks wel en niet kunt gaan doen. Welke vakken vind jij leuk en waar ben je goed in?  In een aantal individuele gesprekken en een test helpen wij je om je richting te bepalen.

Individuele coachgesprekken kunnen ook zinvol zijn als je advies nodig hebt als je :

  • twijfelt of je wel de juiste studie hebt gekozen aan de Avans, Fontys, Hogeschool HAS, TU Eindhoven, NHTV in Breda of een andere HBO of universiteit
  • wel  je richting weet maar twijfelt tussen 2 studies
  • een alternatief zoekt voor het geval dat je uitgeloot wordt voor je studie met een numerus fixus.
  • moeite hebt met de keuze voor een minor of een master

In een of meer individuele coachgesprekken zet je alle zaken op een rijtje. Zo kun je een bewuste keuze maken.

Wil je meer weten dan kun je contact opnemen via onderstaand formulier of direct met de coach van StudiekeuzeOpMaat Den Bosch: Deirdre van Schaardenburg .

Locaties StudiekeuzeOpMaat

WAAR?

Je vindt ons in Amsterdam, Arnhem, Bergen, Den Bosch, Den Haag, Haarlem, Hilversum, Leiden, Rotterdam en Utrecht.

Vind een coach bij jou in de buurt

CONTACTFORMULIER

ZoekenOp social media