STUDIEKEUZECOACH HAARLEM

Elisabeth Asjes

Waarvoor kun je bij Elisabeth terecht:

Studiekeuze als je nog op school zit en als je al student bent. Verder voor profielkeuze en masterkeuze.

Contact:

Elisabeth Asjes-Leijenaar
Braziliëlaan 28
2051 LT Overveen
elisabeth@studiekeuzeopmaat.nl
06-22887717 (je kunt ook whatsappenwhatsappen)

Mijn Google reviews

 

“Er is zoveel keuze maar je wordt nergens echt enthousiast van. Dat voelt heel ongemotiveerd maar daar heeft het niets mee te maken! Dan is het ontzettend fijn als ik je mag helpen te vinden waar je blij van wordt en de juiste keuze te maken. Samen zorgen we ervoor dat je studietijd niet alleen gezellig wordt, maar je ook gemotiveerd naar je colleges gaat”.

Kinderen en jongeren helpen en begeleiden tijdens hun schoolcarrière doe ik al vele jaren met heel veel plezier. Zelf ben ik met een flinke omweg werkzaam in dit vakgebied. Drie studies en een opleiding tot kinder-en pubercoach verder was ik eindelijk daar waar ik wil zijn. Alle opgedane ervaringen zijn van toegevoegde waarde maar wat had ik hier graag al eerder begeleiding bij gekregen.

Daarom weet ik hoe belangrijk het is om al voor je studiekeuze heel goed na te denken over de toekomst. Wat zijn mijn talenten? Waar word ik gelukkig van? Wat een lastige vragen als je pas aan het einde van je middelbare schooltijd zit.
Het traject van StudiekeuzeOpMaat is een perfect middel voor jongeren om het antwoord te vinden op al deze vragen. Ik help je hier heel graag bij, samen lukt dit ons!

STUDIEKEUZEOPMAAT COACHES

ZoekenOp social media