STUDIEKEUZECOACH UTRECHT

Saskia Luijendijk

Waarvoor kun je bij Saskia terecht:

studiekeuze als je nog op school zit of als je al student bent. Verder voor profielkeuze, minor- en masterkeuze.

Contact:

Saskia Luijendijk
Zandweg 10
3544 AA Utrecht
saskia@studiekeuzeopmaat.nl
06-49877710 (je kunt ook whatsappenwhatsappen)

"Voel jij je stuurloos in de zee van mogelijkheden? Ik kan je helpen te navigeren. Samen brengen we in kaart wie jij bent, wat je goed kunt en waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Op die manier kun jij met zelfvertrouwen je koers gaan bepalen".

Als Studiekeuzecoach ben ik eigenlijk een soort avonturier op het gebied van studie en werk. Mijn eigen pad is als een achtbaan geweest, vol bochten en verrassingen. Het begon allemaal met het conservatorium, waar ik viool studeerde en mijn liefde voor muziek kon laten bloeien. Door omstandigheden (en tot mijn grote verdriet) kon ik die studie niet afmaken en bekronen met een diploma. Na drie valse starts (twee keer gestart met Rechten en eenmaal met Kunst- en Cultuurwetenschappen), heb ik mijn bachelordiploma behaald in Personeelwetenschappen. Achteraf denk ik weleens: had ik zelf maar een studiekeuzecoach gehad…

Inmiddels werk ik ruim 13 jaar in het Hoger Onderwijs, eerst bij de HKU (Hogeschool voor de Kunsten Utrecht) en nu bij de Hogeschool Utrecht. Hier heb ik veel ervaring opgedaan met het werk van de examencommissies. Zaken als BSA’s (Bindend Studieadvies) zijn voor mij gesneden koek. Mijn eigen zoektocht naar de juiste studie en carrière heeft me veel geleerd. Inmiddels ben ik bijna klaar met de tweejarige opleiding Evidence Based Coaching (bij Sergio van der Pluijm) waarbij ik mijn luister- en coachingsvaardigheden heb geprofessionaliseerd. Als Studiekeuzecoach gebruik ik mijn eigen ervaringen (en mijn volgepropte rugzak) om jou te helpen bij jouw koersbepaling en te navigeren door het doolhof van mogelijke studies. Het draait allemaal om het ontdekken van wat jou écht drijft en het maken van keuzes die bij je passen. Samen gaan we op ontdekkingsreis om de beste route voor jouw unieke pad te vinden.

STUDIEKEUZEOPMAAT COACHES

DEN HAAG / AMSTERDAM

ZoekenOp social media