STUDIEKEUZECOACH DEN HAAG

Rosalie van Luik

Waarvoor kun je bij Rosalie terecht:

Studiekeuze als je nog op school zit, als je al student bent en voor expats. Verder voor profielkeuze, masterkeuze en loopbaanbegeleiding voor starters. Rosalie kan ook psychologische tests afnemen zowel bij scholieren als studenten en helpt je graag verder met de planning van je studie.

Contact:

Rosalie van Luik
Jan van Nassaustraat 67
2596 BP Den Haag
rosalie@studiekeuzeopmaat.nl

Mijn Google reviews

 

Rosalie heeft momenteel een cliëntenstop. Je kunt terecht bij Adine de Planque of één van de andere coaches.

Hoe neem je een moeilijke beslissing? Door je bewust te maken van je wensen, dromen en vaardigheden/talenten, en door inzicht te krijgen in het aanbod werken we samen toe naar wat voor jou de beste studiekeuze is.”

Na het behalen van haar Master Kinder- en Jeugdpsychologie, werkte Rosalie als coördinator bij een huiswerkbegeleiding. Daar merkte ze dat jongeren gemakkelijker motivatie vinden voor school als ze de volgende stap ingevuld hebben. Dat is haar doel in haar werk als studiekeuzecoach.

Rosalie werkte lang bij De Kindertelefoon, waar coaching de leidraad is van elk gesprek. Een jongere weet zelf altijd al wat het beste is voor hem of haar. De kunst is om dat naar boven te halen. Door het gericht vragen stellen ontdek je wat belangrijk is en door het laten zien van de mogelijkheden, stelt Rosalie je in staat om zelf de juiste keuze te maken.

Naast studiekeuzecoach is Rosalie studiebegeleider bij R. van Luik Coaching. Ze leert studenten studievaardigheden aan (o.a. leren plannen en organiseren, mindmappen, samenvatten), helpt bij motivatie(problemen), faalangst, uitstelgedrag en andere zaken die het goed studeren belemmeren of bemoeilijken.

STUDIEKEUZEOPMAAT COACHES

DEN HAAG / AMSTERDAM

AMSTERDAM / BERGEN

ZoekenOp social media