STUDIEKEUZECOACH HILVERSUM

Dieuwerke de Groot

Dieuwerke de Groot
Waarvoor kun je bij Dieuwerke terecht:

Studiekeuze als je nog op school zit en als je al student bent. Verder voor profielkeuze en masterkeuze.

Contact:

Dieuwerke de Groot
Mauritslaan 29
1211 JZ HILVERSUM
dieuwerke@studiekeuzeopmaat.nl
06-41311185 (je kunt ook whatsappenwhatsappen)

Mijn Google reviews

“Je zit vol antwoorden, alleen de juiste vragen zijn nog niet gesteld op het juiste moment, waardoor jij je nu nog niet bewust bent van wat je wil studeren. We kunnen een goed team worden: Jij als expert van jezelf en ik, de coach, als expert van het proces en de mogelijkheden. Samen maken we van jouw antwoorden een compleet plaatje in de vorm van een studiekeuze.”

Na mijn Master Klinische Psychologie heb ik zeer uiteenlopende dingen gedaan met steeds als motivatie: de wereld een beetje mooier maken.

De afgelopen tien werkjaren begeleidde ik aan Universiteit Leiden studenten die vastliepen, keuzes moesten maken of een periode in het buitenland wilden studeren. Na mijn opleiding als Effortless Coach wilde ik graag nog specifieker mensen coachen hun eigen weg te vinden.

Mij in mensen inleven en met hen meedenken is mijn tweede natuur. Ik geniet ervan om mensen concrete stappen te zien zetten. Steeds dichter naar een keuze en steeds dichter naar zichzelf.

STUDIEKEUZEOPMAAT COACHES

ZoekenOp social media