MASTERKEUZE

Heb je hulp nodig bij je Masterkeuze?

Keuzes maken stopt niet bij je Bachelor. Tijdens je studie krijg je de mogelijkheid om jouw loopbaan en levenspad vorm te geven. De Bachelor bestaat meestal uit een afgebakend programma en daar kun je door de keuze van je Minor en eventuele extra vakken je eigen draai aan geven. Na je Bachelor kun je, mede door die keuzes, vaak nog vele kanten op. Al of niet m.b.v. een Pre-Master. Maar hoe pak je dat aan?

Masterkeuzetraject op maat

Afhankelijk van jouw vraag bestaat dit traject uit één of meerdere gesprekken en eventueel aanvullende assessments en opdrachten.

Samen met één van onze studiekeuzecoaches ga je op zoek naar wie je bent, wat je kunt en wat je wilt om vandaaruit de vertaalslag te maken naar het aanbod van Masters aan de verschillende universiteiten en eventueel hogescholen. Ook de mogelijkheden in het buitenland kunnen worden meegenomen, eventueel met onze partner Bureau Buitenland.

Daarnaast bespreken we wat er nog nodig is om in te kunnen stromen bij de Master. Denk aan het uitzoeken van een eventuele Pre-Master, maar ook aan hulp bij het schrijven van een motivatiebrief of het voorbereiden voor een assessment of gesprek.

In overleg kan besloten worden om aanvullend te testen naar aanleiding van een specifieke vraag, b.v. om een beter beeld te krijgen van je capaciteiten.

Meer weten? Maak een afspraak met een coach bij jou in de buurt.

Zie tarieven op onze tarievenpagina.

Locaties StudiekeuzeOpMaat

WAAR?

Je vindt ons in Amsterdam, Arnhem, Bergen, Den Bosch, Den Haag, Groningen, Haarlem, Hilversum, Rotterdam en Utrecht.

Vind een coach bij jou in de buurt

ZoekenOp social media