STUDIEKEUZECOACH LEIDEN

Daniëlle Ladan

Waarvoor kun je bij Daniëlle terecht:

studiekeuze als je nog op school zit of als je al student bent. Verder voor profielkeuze, masterkeuze en het plannen van je studie.

Contact:

Daniëlle Ladan
Emmalaan 17
2341 JM Oegstgeest
danielle@studiekeuzeopmaat.nl
06-17358256 (je kunt ook whatsappenwhatsappen)

“Er zijn zoveel studies om uit te kiezen. Wat is de studie voor jou en waar baseer je jouw keuze op? We gaan op zoek naar jouw interesses, talenten én ambities. Als jij weet wat je wilt en wat jouw talenten zijn dan kun je een weloverwogen eigen studiekeuze maken. Als coach help ik je daarbij.”

Na mijn studie Geschiedenis werkte ik in diverse functies in het onderwijs. Ruim 15 jaar begeleidde en adviseerde ik studenten van de Universiteit Leiden met uiteenlopende kwesties. Studenten die extra vakken wilden gaan volgen of van studie wilden veranderen. Met veel plezier coach ik scholieren en studenten met het zelf ontdekken van het pad dat bij hen past. Het traject van StudiekeuzeOpMaat biedt hiervoor houvast, structuur en veel positiviteit. Het is fantastisch om te zien hoe enthousiast scholieren zijn over hun uiteindelijke keuze en ook gemotiveerd om er een succes van te maken. Graag begeleid ik ook jou hierbij!

STUDIEKEUZEOPMAAT COACHES

ZoekenOp social media