Door Harriet van den Heuvel

Deze laatste dagen van 2013 tellen we af naar een nieuw jaar en een groot deel van Nederland doet dit in muzikaal gezelschap van de top 2000. Een ranking van liedjes en iedereen herkent zijn of haar eigen voorkeuren.

Eindexamenkandidaten tellen ook af… Nog 4 maanden en het is 1 mei: de uiterlijke inschrijfdatum voor de studie! Wellicht is er ook een ranking van studies gemaakt: welke komt nu echt op nummer 1? Kiezen brengt vaak op het laatste moment nog onzekerheid met zich mee: ‘weet ik het zeker, zal ik toch niet….’

Net als bij muziek geldt ook hier: waar krijg je de meeste energie van, waar word je nu echt blij van? Een goede manier om de echte nummer 1 te ontdekken!

Voor scholieren die in het voorlaatste jaar zitten is de komende periode een mooi moment om serieus te gaan oriënteren op de studiekeuze. In januari en februari zijn er veel open dagen, kijk hiervoor op studiekeuze123 en lees onze eerdere blogs: Doelgericht naar de open dag en Op tijd je stappen zetten. Een mooi voornemen voor het nieuwe jaar!

StudiekeuzeOpMaat wenst iedereen een heel goed 2014!

CONTACT

Meer weten? Mail, bel of whatsapp ons en kom vrijblijvend kennismaken