STUDIEKEUZECOACH GRONINGEN

Sophie Winters

Waarvoor kun je bij Sophie terecht:

Studiekeuze als je nog op school zit en als je al student bent. Verder voor profielkeuze, masterkeuze en studieplanning.

Contact:

Sophie Winters
't Zuden 51
9351 LB Leek
(NB. het is ook mogelijk om in het Coachhuis in Groningen af te spreken)
sophie@studiekeuzeopmaat.nl
06-15289218 (je kunt ook whatsappenwhatsappen)

“Er zijn meerdere wegen naar Rome, belangrijkste is dat je de weg inslaat die voor jou op dat moment de juiste is”

Als geen ander weet Sophie hoe het is om niet goed te weten wat je wilt studeren. Na lang wikken en wegen en een tussenjaar kwam ze tot de conclusie dat de Hogere Hotelschool voor haar op dat moment de beste keuze was. Eenmaal afgerond, is Sophie verder gaan studeren met een Master in Human Resource Management aan de Rotterdam School of Management. Na meerdere jaren als HR adviseur te hebben gewerkt, en de opleiding tot loopbaancoach te hebben afgerond, werd het haar duidelijk dat ze veel energie haalt uit coaching, waarbij dieper kan worden ingegaan op de interesses en kwaliteiten van iemand en er een persoonlijke band ontstaat.

Er zijn vele studies, in allerlei vormen en maten en vaak zijn er ook nog verschillen te vinden tussen dezelfde studies in verschillende steden. Logisch dat je er keuzestress van krijgt! Door te kijken naar wie je bent, wat je wil en wat je kan, zal er een weloverwogen keuze gemaakt kunnen worden. Met haar gedrevenheid, betrokkenheid en inlevingsvermogen zal Sophie je helpen om deze keuze te maken. Onthoud: foute keuzes bestaan niet, wel ondoordachte.

Wij werken al jaren ook online (skype, facetime, whatsapp videobellen). Juist nu is het fijn en belangrijk om te weten dat je straks gewoon (weer) gaat studeren en om daar met mij over te praten.

 

STUDIEKEUZEOPMAAT COACHES

ZoekenOp social media