STUDIEKEUZECOACH AMSTERDAM

Suzanne van Nimwegen

Waarvoor kun je bij Suzanne terecht:

Studiekeuze als je nog op school zit en als je al student bent. Verder voor profielkeuze en masterkeuze.

Contact:

Suzanne van Nimwegen
Het Coachhuis (alleen op afspraak)
Binnenkant 24
1011 CA AMSTERDAM
suzanne@studiekeuzeopmaat.nl
06-26921883 (je kunt ook whatsappenwhatsappen)

"Weten wie je bent, wat je wilt en wat je kunt is het beste recept tegen keuzestress!"

Na haar studie Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht bleef Suzanne verbonden aan deze universiteit in verschillende studentbegeleidende functies, waarnaast ze haar eigen juridisch adviesbureau startte. Het werken met jongeren en het vertolken van een adviserende rol beviel haar goed en ze besloot de twee te combineren in de functie van studieadviseur aan de Universiteit van Amsterdam (UvA), de stad waar ze sindsdien ook woont. Na een aantal jaar was ze toe aan een nieuwe uitdaging, volgde een opleiding tot trainer en ging werken als studentenbegeleider bij Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF in Utrecht. Ze gaf studiekeuzetrainingen en begeleidde jongeren uit niet-westerse culturen, waardoor ze veel leerde over het belang van zelfkennis bij het maken van keuzes. Haar kennis en vaardigheden zet ze nu met veel plezier in als studiekeuzecoach bij Studiekeuze op Maat.

Zowel op persoonlijk als professioneel vlak heeft Suzanne veel te maken gehad met keuzes en ze weet dus goed hoe moeilijk deze kunnen zijn. Zeker de keuze voor je studie, waar in deze veranderende samenleving zoveel gewicht aan is komen te hangen, kan voelen als een enorme opgave en dan helpt het niet mee dat er ook nog zo ontzettend veel aanbod is. Gelukkig wordt zelfs zo’n zware beslissing makkelijk als je goed weet wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Met enthousiasme, helderheid en inlevingsvermogen helpt Suzanne je graag om te ontdekken waar jouw interesses en kwaliteiten liggen en wat het beste bij jou past.

Wij werken al jaren ook online (skype, facetime, whatsapp videobellen). Juist nu is het fijn en belangrijk om te weten dat je straks gewoon (weer) gaat studeren en om daar met mij over te praten.

 

STUDIEKEUZEOPMAAT COACHES

Zoeken


Op social media