door Adine de Planque

In sommige gevallen kun je kiezen voor een kort studiekeuzetraject, bijvoorbeeld als je al elders getest bent en je twijfelt tussen twee of drie studies. Ook kan het voorkomen dat je binnenkort voor een aantal maanden naar het buitenland gaat en wil voorkomen dat je te laat bent voor het aanmelden voor een studie (voor lotings studies moet je je voor 15 Mei aanmelden) . Bij dit verkorte traject wordt er meer van jou verwacht: je moet sneller je opdrachten doen, en ook zorgen dat je afspraken maakt met decanen of studieadviseurs omdat je geen tijd hebt om te wachten op een open dag. Natuurlijk kun je het traject altijd verlengen als blijkt dat je toch meer begeleiding nodig hebt.

Als je bij ons bent voor een kennismakingsgesprek kunnen wij bekijken of je voor een verkort traject in aanmerking komt en hoe dat traject er voor jou uit zou moeten zien.

De laatste tijd merken wij ook een toenemende vraag naar het begeleiden in het vinden van een geschikte Master. Het kan zijn dat je bijvoorbeeld een Master wilt doen van een andere studie dan die waar je je Bachelor diploma in haalt. Door alle bezuinigingen worden studenten en ouders steeds nerveuzer over de ‘juiste’ keuze.

Het kan prettig zijn om je mogelijkheden eens van alle kanten te bekijken en ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Twijfel je nog? Maak gewoon een afspraak met een van onze coaches bij jou in de buurt om te kijken wat wij voor en met jou zouden kunnen doen.

CONTACT

Meer weten? Mail, bel of whatsapp ons en kom vrijblijvend kennismaken