Wil jij weten waar jouw kansen op de arbeidsmarkt liggen?
Voor starters op de arbeidsmarkt én voor hen die een 2e of 3e stap op de arbeidsmarkt zetten bieden wij onder de naam LoopbaankeuzeOpMaat trajecten aan die helpen om goed voorbereid deze stappen te zetten. Omdat er nog veel onzekerheid is over hoe de arbeidsmarkt zich na de coronacrisis zal ontwikkelen is het nu extra belangrijk goed te kijken waar jouw kansen liggen en waar jij wilt solliciteren.

Gratis voor iedereen tussen de 18 jaar en pensioengerechtigde leeftijd
De overheid stelt momenteel vanwege de effecten van de corona-crisis op de arbeidsmarkt ruime subsidiegelden beschikbaar voor de ontwikkeling van professionals in de vorm van: het gratis Ontwikkeladvies. In augustus jl. stelde het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid al een subsidie voor 22.000 gratis ontwikkeladviezen beschikbaar; binnen een maand waren deze trajecten vergeven en daarom komt er nu per 1 december een tweede subsidiepot beschikbaar, dit keer voor 50.000 gratis ontwikkeladviezen. De regeling is bedoeld voor iedereen tussen de 18 jaar en de pensioengerechtigde leeftijd; het maakt niet uit of je op dit moment in loondienst, werkzoekende, flexwerker of ZZP’er bent.

Hoe ziet dit gratis ontwikkeladvies er globaal uit?

• Gestart wordt met een arbeidsmarktscan: jouw kansen en mogelijkheden op de huidige arbeidsmarkt, rekening houdend met jouw kwaliteiten, drijfveren, ontwikkelpunten en ideeën rondom werk.
• 4,5 individuele coachuren, verdeeld over 3 x 1,5 uur.
• Voorbereidende en tussentijdse huiswerkopdrachten en afsluitend een actieplan: wat heb ik te doen om dit toekomstbeeld te realiseren?

Schrijf je in voordat de subsidiepot opnieuw leeg is
De coaches van LoopbaankeuzeOpMaat regelen alle administratieve handelingen en kunnen per 1 december a.s. jouw gratis traject registreren. Het is dus belangrijk dat er vóór deze datum bij ons wordt aangemeld om in aanmerking te komen voor registratie. De verwachting is dat de subsidiepot opnieuw snel leeg zal zijn; in dat geval is er voor loopbaanbegeleiding ons reguliere traject tegen de reguliere tarieven.

Meer weten of inschrijven?
Wil je meer weten over dit gratis ontwikkeladvies van LoopbaankeuzeOpMaat (met subsidie de overheid)? Of wil je je inschrijven? Vul dan het contactformulier in. Of neem contact op met één van onderstaande coaches. Zij bieden op dit moment dit traject aan:
Adine de Planque
Harriet van den Heuvel
Marline Tjeenk Willink
Tamara de Bruijn

Gratis Ontwikkeladvies met subsidie van overheid.

CONTACT

Meer weten? Mail, bel of whatsapp ons en kom vrijblijvend kennismaken