In augustus zijn jullie gestart met het laatste schooljaar, een spannend jaar, het einde van een tijdperk. Wat komt hierna? De keuze is aan jullie zelf.

De meesten zullen overstappen naar een vervolgopleiding, of kiezen voor een tussenjaar. Sommigen hebben hun keuze al gemaakt, maar velen ook niet. Natuurlijk heb je nog wel even voordat de definitieve keuze gemaakt dient te worden, maar de ervaring leert dat het eindexamen-jaar met de maand drukker wordt en snel voorbij is.

Vanaf 1 oktober j.l kunnen jullie je al inschrijven voor de vervolgstudie van jullie keuze. De deadline voor inschrijving is voor de meeste studies 1 mei 2021. Ook is per 1 oktober de voorlopige lijst met Numerus Fixus studies bekend gemaakt. Voor deze studies is de deadline voor inschrijving 15 januari 2021.

Door COVID zijn er dit jaar vooralsnog nergens fysieke Open Dagen, maar de Universiteiten en Hogescholen zorgen voor een divers aanbod van digitale voorlichting; zoals Online Open Dagen, Inhoudelijke webinars, Virtuele meeloopdagen, Online proefstuderen, chat-mogelijkheden met studenten van de diverse opleidingen en nog meer. Ga op zoek naar de studies waarin je geïnteresseerd bent en schrijf je in voor de diverse Open Dagen, Meeloopdagen, etc…

Kortom, kom in actie! En als je door de bomen het bos niet meer ziet, maak dan gewoon een afspraak met één van onze coaches bij jou in de buurt. Wij helpen je graag om je een helder beeld te vormen van de bij jou passende studie-mogelijkheden.

 

CONTACT

Meer weten? Mail, bel of whatsapp ons en kom vrijblijvend kennismaken