door Harriet van den Heuvel

Afgelopen maandag zijn veel van onze klanten gestart met hun eindexamens. Als studiekeuzecoach leef je mee; je hebt tijdens een studiekeuzetraject een band met elkaar opgebouwd. En die band eindigt doorgaans niet bij het Eindgesprek; de coaches blijven hun klanten volgen! Tijdens de studie kunnen onze oud-klanten bij ons aan de bel trekken als er twijfels of vragen zijn.
Omdat er veel informatie bekend is, pakken de coaches zo’n vraag dan makkelijk op. Andersom leren wij als coaches ook van onze oud-klanten. Regelmatig informeren wij naar hoe het gaat: hoe verloopt de studie, wat is er anders dan verwacht, wat biedt de onderwijsinstelling aan begeleiding, welke ontwikkelingen zijn er etc. etc.  Deze ervaringen nemen wij weer mee naar nieuwe klanten! Het is vaak informatie die je niet in een folder leest; voor hen zijn juist déze ervaringen weer stof tot nader onderzoek.

Oud-klanten van StudiekeuzeOpMaat doen hun verhaal op onze website. Over hoe ze tot hun studie zijn gekomen en over hoe het nu met hen gaat. Zij zijn onze ervaringsdeskundigen. Het is leuk om hun verhalen over hun studie en die van hun ouders te lezen!

CONTACT

Meer weten? Mail, bel of whatsapp ons en kom vrijblijvend kennismaken