Voor bijna iedereen was afgelopen week de week waarin we ons realiseerden dat deze corona tijd nog wel wat langer zou kunnen gaan duren dan waar we op gehoopt hadden. Alle evenementen tot 1 juni verboden, de eindexamens vervallen, strengere maatregelen.

De eindexamenkandidaten die ik sprak afgelopen week leken wel in shock…. Alle dingen waar ze zich op verheugd hadden na een jaar van hard werken gaan nu niet door of staan op losse schroeven. Geen examenreis, geen feesten, een gepland of gedroomd tussenjaar is nu misschien onmogelijk. Open dagen en meeloopdagen vervallen. Alvast eens langs gaan in een studentenhuis kan ook niet. En tot overmaat van ramp kun je niet naar je vrienden toe. Tel daarbij op een angstig gevoel over het virus, wat jezelf, maar vooral je ouders of grootouders heel ziek kan maken….

Daarom starten wij komende week met een nieuw product voor aankomende studenten:

“Straks mag het weer!”

Uitgangspunt is de vrolijkheid en hoop op een normaal leven na corona weer een beetje terug te brengen.

Wat: In een serie van 4 online interactieve workshops, behandelen we thema’s als…. Lid worden van een studentenvereniging, studievereniging en/of sportvereniging, Welke stad? Op kamers of thuis wonen? Hoe vind ik een kamer? Financiën, Baantjes, In balans blijven. Eigenlijk alles waar een aankomend student vragen over heeft.

Hoe: We werken via het programma zoom en tijdens de workshop ga je van alles bekijken en op onderzoek uit door de opdrachten die je krijgt. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen aan studenten. En er is ook altijd een opdracht om je voor te bereiden op de volgende bijeenkomst. We proberen het zo gezellig en vrolijk mogelijk te houden want het is niet de bedoeling dat dit een schools programma wordt.

Wanneer: er start een groep woensdag- en een op donderdag middag 14.00-17.00 De bijeenkomsten (via zoom) zijn 1 x per week Indien er vraag is naar andere dagen/tijden zijn wij redelijk flexibel Groepsgrootte: maximaal 6 personen – minimaal 4

(Natuurlijk mag en kun je dit ook doen met een groep vrienden/vriendinnen mits je er minimaal 4 bij elkaar kunt vinden)

Kosten: 300 euro per persoon inclusief btw bij 6 personen, 350 euro bij 4 personen

Inschrijven en informatie:

Marline Tjeenk Willink: marline@studiekeuzeopmaat.nl 06-23882995  

Adine de Planque adinedp@studiekeuzeopmaat.nl 06-21409869

CONTACT

Meer weten? Mail, bel of whatsapp ons en kom vrijblijvend kennismaken