Op zoek naar een baan

Ben jij bijna klaar met je Bachelor of Master? Of werk je al een tijdje maar zou je liever iets anders doen? Of op een andere plek? Twijfel je over gaan werken of doorstuderen?   Heb je behoefte om voor je begint met de zoektocht naar een baan even alles op een rijtje te zetten zodat je een duidelijker focus hebt tijdens het sollicitatieproces?

Wat bieden wij?

Wij bieden een loopbaan traject dat bestaat uit:

5 gesprekken, een interesse en een DISC test (wat is jouw persoonlijkheid in relatie tot je werk?) Ook gebruiken we een platform dat een actueel inzicht biedt in alles wat met werk te maken heeft zoals: beroepen, (bij- of om-) scholingsmogelijkheden en actuele vacatures

Waar werken we naartoe?

Door middel van allerlei oefeningen werken we aan een persoonlijk profiel.Dat persoonlijk profiel helpt jou te focussen op banen die voldoen aan je wensen en aan de eisen die je gesteld hebt. Het bedrijf waar je solliciteert kan zo meer over jou te weten te komen en je dus ook sneller herkennen.

Solliciteren

Als je tijdens de gesprekken al solliciteert kunnen we helpen bij het schrijven van brieven en het updaten van je CV.

Op Maat

En natuurlijk is dit traject ook Op Maat; heb je niet genoeg aan 5 gesprekken? Of zijn er minder nodig? Dat is allemaal bespreekbaar.

Wil jij ook meer grip op je loopbaan? Neem contact op met een van onze loopbaancoaches.

CONTACT

Meer weten? Mail, bel of whatsapp ons en kom vrijblijvend kennismaken