Als je wil gaan studeren komt daar veel bij kijken. Zoals wellicht bekend kunnen de coaches van StudiekeuzeOpMaat je helpen bij je studiekeuze. Maar we doen meer zoals het informeren over studeren en wat daarbij komt kijken via blogs, delen van ervaringsverhalen van studenten en informatie voor o.a. decanen via onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief
In het voor- en najaar sturen we sinds 2012 een StudiekeuzeOpMaat-nieuwsbrief naar decanen, huiswerkbegeleiders en andere contactpersonen die een rol (kunnen) spelen bij de studiekeuze. De net verschenen nieuwsbrief – najaar 2023 is te vinden via deze link.

In de nieuwsbrief staan recente ontwikkelingen op het gebied van studiekeuze en de laatste nieuwtjes over StudiekeuzeOpMaat. Sta je nog niet op de lijst? Onderin de nieuwsbrief kun je je opgeven voor de volgende edities.

Blog
Iedere twee weken schrijft één van onze coaches een blog met relevante informatie over studiekeuze, studeren en alles wat daarbij komt kijken. Omdat wij allen vanuit onze eigen ervaringen en invalshoeken kijken is geen blog hetzelfde. Deze publiceren wij via Social Media, maar als je de blogs wil ontvangen in je mailbox zodat je ze nog eens terug kunt lezen, dan kun je je inschrijven via deze link.

Ervaringen
Als laatste hebben we nog de ervaringsverhalen van onze (oud)klanten. Met hen hebben we, zeker in het eerste jaar, nog regelmatig contact. Een aantal van hen delen hun ervaringen over hoe het met hen gaat in de studie via onze site. Een leuk inkijkje in het leven van een student en de studie. Ook staan er onderaan enkele ervaringen van ouders met het studiekeuzetraject van StudiekeuzeOpMaat.

Wij wensen je veel plezier en succes met het maken van je studiekeuze!

CONTACT

Meer weten? Mail, bel of whatsapp ons en kom vrijblijvend kennismaken