Elisabeth Asjes is onze nieuwe coach in Haarlem en omgeving. Zij volgt Alice Boreel op die 12 jaar vele jongeren in deze regio heeft begeleid bij hun studiekeuze.

De start  

Afgelopen juni ben ik begonnen met de interne opleiding van StudieKeuzeOpMaat en sinds november 2022 begeleid ik jongeren met hun ‘oh zo belangrijke’ profiel-en studiekeuzes in Haarlem en omgeving: Wat een feest is het tot nu toe!

Ons team

We werken in een hecht team want ondanks dat we allemaal verspreid door het land wonen en werken, komen we regelmatig bij elkaar om ervaringen uit te wisselen. Daarnaast bezoeken we met elkaar Hogescholen en Universiteiten zodat we goed op de hoogte blijven van de nieuwste opleidingen.

Mijn verhaal

Kinderen en jongeren helpen en begeleiden tijdens hun schoolcarrière doe ik al jaren met heel veel plezier. Zelf ben ik met een flinke omweg werkzaam in dit vakgebied. Drie studies en een opleiding tot kinder/pubercoach verder ben ik eindelijk daar waar ik wil zijn. Alle opgedane ervaringen zijn zeker van toegevoegde waarde maar wat had ik hier graag al eerder begeleiding bij gekregen.

Jouw verhaal

Daarom weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om al voor je studiekeuze heel goed na te denken over de toekomst.

  • Wat zijn mijn talenten?
  • Waar liggen mijn interesses?
  • Waar word ik gelukkig van?

Wat een lastige vragen als je pas aan het einde van je middelbare schooltijd zit.

Het traject

Het traject van StudiekeuzeOpMaat is een perfecte manier voor jongeren om het antwoord te vinden op al deze vragen. Geen hapklaar advies maar een weloverwogen en intrinsieke keuze, gemaakt door de jongere zelf. Wij helpen je heel graag bij deze zoektocht dus neem contact op met een van de coaches in je buurt!

Elisabeth Asjes

Studiekeuzecoach in Haarlem en omgeving

CONTACT

Meer weten? Mail, bel of whatsapp ons en kom vrijblijvend kennismaken