– Ben je op zoek naar een stage?
– Wil je een Master gaan doen in Nederland of in het buitenland?
– Ga je proberen een Minor te doen in het buitenland?
– Hoop je binnenkort je eerste of tweede baan te vinden?

Dan is het voor jou belangrijk dat je een goede motivatiebrief kunt schrijven en een recent en passend CV hebt.
In deze lastige tijd is het moeilijk om een stage of baan te vinden en daarom heel belangrijk om jezelf in je CV en motivatiebrief goed te presenteren.

Niet veel jongeren hebben oefening gehad in het promoten van zichzelf en leraren en decanen niet in het schrijven van aanbevelingen of motivatiebrieven. Maar in veel studentensteden heerst een wurgende competitiedrang onder bijna-afgestudeerden: regels over hoe het perfecte CV er uit zou moeten zien vliegen je om de oren, net als de onzekerheden van diegenen die het allemaal minder goed voor elkaar denken te hebben.

Toch is het best mogelijk om vanuit een niet zo perfect plaatje (lees: lang gestudeerd, verschillende studies niet afgemaakt, geen bestuursfunctie, geen buitenland ervaring etc.) een goede motivatie en passend CV op te stellen waarmee je uitstekend voor de dag kunt komen.

Steeds vaker zien we dat onze hulp gevraagd wordt bij het voorbereiden van selectiegesprekken, video-interviews, motivatiebrieven en CV’s, zowel in het Nederlands als het Engels.
En dat doen we “Op Maat ”. Onze coaches helpen je heel graag!

CONTACT

Meer weten? Mail, bel of whatsapp ons en kom vrijblijvend kennismaken