STUDIEKEUZECOACH HILVERSUM

Annette Lehmann

Waarvoor kun je bij Annette terecht:

Studiekeuze als je nog op school zit, als je al student bent en voor expats. Verder voor profielkeuze, masterkeuze en het plannen van je studie.

Contact:

I.v.m. een sabbatical neemt Annette voorlopig geen nieuwe klanten aan. Onderaan de pagina staat een overzicht van onze coaches in de buurt.

I.v.m. een sabbatical neemt Annette voorlopig geen nieuwe klanten aan. Onderaan de pagina staat een overzicht van onze coaches in de buurt.

“Uit ervaring weet ik, hoe fijn en motiverend het is als je erachter komt wat je nu eigenlijk écht graag wilt. Als je inziet waar je hart en waar je krachten liggen. Ik heb er zelf heel wat jaren voor nodig gehad om dat uit te vinden. Wij kunnen jou helpen de korte(re) route te nemen. En ik kijk ernaar uit die weg samen met jou te gaan ontdekken.”

Na het afronden van de bachelor Bedrijfseconomie in Wenen, heeft Annette besloten haar hart te volgen en het onderwijs in te gaan. Eerst heeft zij de PABO en de remedial teaching opleiding aan de Hogeschool Zuyd gevolgd en aansluitend de ECHA opleiding aan het Centrum voor Begaafdheidsonderzoek van de Radboud Universiteit Nijmegen. Daarmee heeft zij zich verder gespecialiseerd als coach van leerlingen met leer- en/of gedragsproblemen.

Binnen haar werk kwam Annette meermaals in aanraking met mensen die het lastig vinden keuzes te maken. Om een goede keuze te kunnen maken, is het belangrijk dat je jezelf kent: welke dromen, talenten en ambities heb je? Bij StudiekeuzeOpMaat heeft Annette volop de ruimte om hiermee, samen met jou, aan de slag te gaan.

Annette is tevens werkzaam bij La Luna, een adviesbureau voor hoogbegaafde kinderen. Zij begeleidt individuele leerlingen die vastlopen in het onderwijs.

 

STUDIEKEUZEOPMAAT COACHES

ZoekenOp social media