STUDIEKEUZECOACH BREDA

Tamara de Bruijn

Waarvoor kun je bij Tamara terecht:

studiekeuze als je nog op school zit of als je al student bent. Verder voor profielkeuze en loopbaanbegeleiding voor starters.

Contact:

Tamara de Bruijn
Coachhuis Breda (alleen op afspraak)
Ceresstraat 29
4811 CA Breda
tamara@studiekeuzeopmaat.nl
06-41585863 (je kunt ook whatsappenwhatsappen)

"Het leukste wat je kunt worden is jezelf. Hoe doe je dat? De eerste stap is jezelf leren kennen. Waar word jij blij van? Waar ligt je kracht? Als je dat weet, kun je een bewuste studiekeuze maken. Geef jezelf de ruimte om te ontdekken wie je werkelijk bent en wat bij je past. Als coach wil ik je daar graag bij helpen!"

Tamara is haar loopbaan begonnen als maatschappelijk werker en deed daarmee uitgebreide ervaring op in de psychosociale hulpverlening. Ook schoolmaatschappelijk werk maakte hier deel van uit. Zo ontstond haar affiniteit met het werken met jongeren en scholieren.

Naast studiekeuzecoach werkt Tamara al enkele jaren vanuit haar eigen bedrijf voor re-integratie opdrachten bij diverse gemeenten. Hier begeleidt ze mensen richting de arbeidsmarkt.

Haar opleiding tot loopbaancoach en persoonlijke ontwikkeling sluit hier perfect op aan. Mensen in hun kracht zetten en dat zelf te laten ervaren, dat is voor Tamara een belangrijke drijfveer in haar werk als coach. Vanuit oprechte interesse en betrokkenheid in wie je bent als persoon; ieder met een uniek verhaal. Het blijft bijzonder om als coach mee te mogen lopen in dit proces naar meer zelfinzicht, zelfvertrouwen en zelfstandigheid.

Wij werken al jaren ook online (skype, facetime, whatsapp videobellen). Juist nu is het fijn en belangrijk om te weten dat je straks gewoon (weer) gaat studeren en om daar met mij over te praten.

Noloc Erkend Loopbaanprofessional

 

STUDIEKEUZEOPMAAT COACHES

ZoekenOp social media